Anlık Bildirim

Cooler Master ilginç oyuncu kapsülünü duyurdu

Cooler Master ORB X GamePod koltuk konsepti kapsül tasarımı ile oyuncuyu tamamen sarıyor ve Çok daha yoğun bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Sanal gerçeklik için de kullanılabilecek.

Cooler Master ORB X GamePod duyuruldu Tam Boyutta Gör

Oyuncu koltukları uzun bir süredir oyuncu ekipmanları arasında yer alıyor ancak tüm sistemi içerisine alan büyük yapılar henüz yeni yeni kendisine yer buluyor. Cooler Master klasik koltuk tasarımının dışına çıkıyor. 

Cooler Master ORB X GamePod özellikleri neler?

Cooler Master ORB X GamePod aslında sanal gerçeklik gözlükleri ile deneyim sunan kapsül standlara çok benziyor. Motorlu kubbesi sayesinde monitör kısmı aşağıya veya yukarıya doğru hareket edebiliyor. 

Oyuncuların gizliliği düşünülerek hazırlanan kapsül bir adet 49 inç veya 3 adet 27 inç monitöre ev sahipliği yapabiliyor. Arka kısımda kasayı koymak için kızaklı özel bir bölüm ayarlanmış. Kafa, omuz ve ayaklar için koltukta destek üniteleri yer alırken klavye için de bir tepsi yer alıyor. 

Yan kısımda bir USB bağlantı merkezi bulunurken kapsülün iç kısmına 2.1 surround ses sistemi entegre edilmiş. Yine motorlu kubbenin kumandası da burada yer alıyor. Kapsülün kenar kısımlarına ise RGB aydınlatma şeritleri yerleştirilmiş. Cooler Master ORB X GamePod için henüz bir fiyat yok ancak 10 binlerle ifade edilen seviyelerde olabilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim