Anlık Bildirim

Counter-Strike: Global Offensive'de rütbeli maçlar ücretli oluyor

Oyun dünyasının en popüler oyunlarından Counter-Strike: Global Offensive, ücretsiz olmasının ardından rütbeli maçlar yeniden ücretli oluyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Counter-Strike: Global Offensive'de rütbeli maçlar ücretli oluyor Tam Boyutta Gör

Valve'in geliştiriciliğini yaptığı, oyun dünyasının en popüler yapımlarından birisi olan Counter-Strike: Global Offensive'de rütbeli maçlar ücretli oluyor.

Oyun dünyasına ucundan bile girmiş olan çoğu oyuncu en azından kısa bir süre de olsa Counter-Strike oynamıştır. Serinin son oyunu Counter-Strike: Global Offensive ise şu anda büyük bir popülerliğe sahip. Oyunda bildiğiniz gibi rütbeli maçların oynandığı bir mod bulunuyor. Bu mod normalde ücretsizdi ancak artık 123,00 TL.

CS: GO'da Rütbeli Maçlar Artık 123,00 TL

Counter-Strike: Global Offensive normalde Steam üzerinden ücretli olarak satılıyordu ancak geçtiğimiz yıllarda oyun ücretsiz bir oyun oldu ve daha önce ücret ödeyenler oyunun premium versiyonuna erişim hakkı kazandı. Bu versiyonda daha özel bir eşleştirme seçeneği bulunuyordu. Kısaca hileli oyuncularla daha az karşılaşıyordunuz. Bu rütbeli maçlar tamamen ücretli oluyor. 

Eğer oyunun ücretsiz versiyonuna sahipseniz, bundan sonraki süreçte oyunun rütbeli maçlarını oynayıp rütbe kazanmak ve XP kazanmak istiyorsanız oyunun premium üyeliğini satın almanız gerkiyor. Bu sürümün yurt dışı fiyatı £10.89, Türkiye fiyatı ise 123,00 TL.

Önümüzdeki 2 hafta boyunca oyunun ücretsiz versiyonunu oynayanlar CS:GO Prime Status paketini satın alırsa mevcut beceri grubu ve XP ilerlemesi devam edecek. Eğer satın almazsanız bundan sonraki süreçte XP kazanamayacak ve rütbe sahibi olamayacaksınız. Oyunu en başta ücret ödeyerek satın alanların herhangi bir şey yapmasına gerek yok. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18269 kez okundu.
57 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
counter-strike: global offensive, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim