Anlık Bildirim

Creative'in Yeni Ses İşlemcisi Hakkında

Creative artık yaz sonu ortası yeni ses işlemcisi EMU10K2'yi tanıtacak. Yeni işlemci eskisine oranla (SB Live!) 2 kat güçlü olacak. Böylece yeni efektlere imkan sağlanmış olacak.

  • İki kanallı Firewire 1394 kontrolcüsü olacak
  • Güvenli dağıtılmış müzik dosyaları teknolojisi (Copyright kısaca)
  • 6 kanallı dijital çıkışı ve bir analog çıkış (Dolby Digital)
  • Software PlayCenter2, Kodlayıcılarda hız hardware desteği ile yüksek hız(Coder)

   Yeni ses kartının ismi "Sound Blaster Audigy" olacak tüm ürün yelpazesi aynı işlemciye dayandığından hepsinde Audigy ismi olacak.

  • Sound Blaster Audigy X-Gamer. Oyuncuların ağırlıkta olduğu pazara yönelik ürünün fiyatı 99$ olması bekleniyor. This sound card is aimed at the gaming market and is to replace the today’s X-Gamer. The price is expected to be around $99.

  • Sound Blaster Audigy MP3+. Diğer ürünle aynı olmasına rağmen üretici bu ürünü Mp3 özelliklerine dikkat çekecek şekilde pazarlayacak. Yazılımsal destekler tabii ona göre olacağısa tahmin. Yine 99$ fiyat olacaüı düşünülüyor.

  • Sound Blaster Audigy Platinum. 199$'a extra olabilecek herşey uzaktan kumanda ve firewire çıkışları buna dahil.

   Firewire şu anda gözüken en büyük yenilik. Dijital Video Kamera'ların yaygınlaşması ile Creative kendine bir pazar yaratmaya çalışıyor. Belki de Firewire'a destek vermeye çalışıyor. Zira usb 2.0 için yapılan herşeyde Intel gelir elede edecek ama bu durumda pasta diğer üreticilere kalacak. Hem Firewire kontrolcüsünün şu anki fiyatı 60$ filan birde üstüne üstelik tek başına bir PCI işgal ediyor. Birde her CD-Rom yazıcı üreticisi çok yakında harici CD-RW'daki hız sorununu Firewire ile çözmeye kararlı. Buda büyük bir pazar.

Creative's Sound Plans

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim