Anlık Bildirim

D&D'den ilham alan RPG Monster Lord 2: Destiny, mobil cihazlar için 18 Haziran'da çıkacak

Dungeons and Dragons oyunundan ilham alan rol yapma oyunu Monster Lord 2: Destiny, 18 Haziran'da mobil cihazlar için yayınlanacak. Oyun Android için erken erişime açıldı.

D&D'den ilham alan RPG Monster Lord 2: Destiny, mobil cihazlar için 18 Haziran'da çıkacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CYCLOPS Studio'nun yaptığı Dungeons and Dragons'tan ilham alan rol yapma oyunu Monster Lord 2: Destiny'nin çıkış tarihi açıklandı.

Monster Lord 2: Destiny'de bir canavar terbiyecisini kontrol edeceksiniz. Zaman geçtikçe bu canavarlarla ilgili enteresan olaylar yaşanmaya başlayacak. Siz de bu gizemi adım adım çözmeye çalışacaksınız. Görevlerinizi yerine getirmek için canavarlardan oluşan bir ekip kurmanız gerekecek.

Yolculukta karşınıza çıkan canavarları ister yakalayıp satın, ister eğitip ekibinize ekleyin. Evrende birbirinden farklı özellikleri olan yüzlerce farklı canavar bulunuyor. İstediğinizi cavanarlarla ekstar ilgilenip onları daha da geliştirebilirsiniz.

Monster Lord 2: Destiny şu anda Google Play üzerinde ücretsiz olarak erken erişime açık durumda. Oyun 18 Haziran'da da iOS ve Android için tam sürüme geçiş yapacak.

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.fstoke.MonsterLord2

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim