Anlık Bildirim

Dead Space'in yenilenmiş versiyonu için hedeflenen çıkış tarihi açıklandı

2008 yılında çıkışını yapan ve oyun dünyasın önemli bir yere sahip olan Dead Space'in ilk oyunu için remake versiyonu geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Şimdi ise hedeflenen çıkış tarihi açıklandı.

Dead Space'in yenilenmiş versiyonu 2022'de çıkabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Motive'in yaptığı Dead Space remake geçtiğimiz haftalarda düzenlenen EA Play Live etkinliğinde duyurulmuştu ancak ne yazık ki çıkış tarihi açıklanmamıştı. Şimdi ise biraz daha fikrimiz oldu.

Hedeflenen Çıkış Tarihi 2022

VentureBeat'in yaptığı habere göre Dead Space remake'in 31 Mart 2023'ten önce yayınlanması hedefleniyor. Hedeflenen spesifik tarih ise sonbahar 2022. Aslında geçtiğimiz haftalarda Dead Space Remake'inbaşındaki ismin Eric Baptizat olduğunu öğrendiğimizde de projenin henüz yeni başladığını tahmin etmiştik. Umuyoruz oyun daha da gecikmeden çıkışını yapar.

Ayrıca yapılan son haberlere göre oyunun God of War (2018) gibi kesilmeyen bir oyun olacak. Bildiğiniz gibi God of War'da oyun ara sahnelere girdiğinde bile kesilmiyordu ve sanki tek çekim bir film gibi ilerliyordu. Bu durumun kaliteyi ciddi anlamda arttırdığını belirtmek gerek. Dead Space Remake PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim