Anlık Bildirim

Dirt 5 bir kere daha ertelendi

Merakla beklenen yeni Dirt yapımı en son ekim ayının ortalarına ertelenmişti. Yeni alınan erteleme kararı yeni nesil konsolların çıkış tarihine de işaret ediyor olabilir.

Dirt 5 bir kere daha ertelendi Tam Boyutta Gör

Codemasters’ın heyecanla beklenen Colin McRae Rally serisinin 14. oyunu erteleme kararıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yeni yapımın bir kere daha ertelenmesi oyuncuları üzdü.

Off-road yarış temalı Dirt 5 Gamescom’da  2020 yılının en iyi yarış oyunu ödülü almasının üzerine oyuncuların beklentisi bir kat daha yükselmişti. Buna karşın önceleri 9 Ekim’e zamanlanan yapım 16 Ekim’e ertelenmişti.

Dirt 5 bir daha ertelendi

Codemasters yaptığı duyuruyla yeni bir erteleme haberi daha verdi. Firma aldığı karara sebep olaraksa yeni nesil konsolların çıkışından daha iyi faydalanmak istediklerini gösterdi.

Oyuncuların 6 Kasım’a kadar beklemesi gerekirken daha tuzlu DIRT 5 Amplified Edition’ı satın alanlar 3 Kasım’dan itibaren Dirt 5’i deneyimleyebilecek.

Diğer taraftan halen netleşmeyen yeni nesil konsolların çıkış tarihine de ışık tutuyor. Daha önce Xbox Series X için yayınlanan kısa tanıtım videosunda tatil dönemine işaret edilse de Playstation 5 için henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim