Anlık Bildirim

Yılın en çok beklenen oyunlarından Dying Light 2 için yeni bir oynanış fragmanı paylaşıldı

2021'in en çok merak edilen oyunlarından biri olan Dying Light 2 için bir canlı yayın yapıldı ve oyunla ilgili yeni detaylar açıklandı.

Dying Light 2'den oynanış fragmanı geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Techland Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Techland'in yaptığı açık dünya aksiyon oyunu Dying Light serisinin ikinci oyunu Dying Light 2 ile ilgili bir canlı yayın yapıldı. Dying 2 Know isimli etkinliğin ikinci bölümü geçtiğimiz saatlerde yayınlandı ve oyundan yine birçok detay öğrendik

Bildiğiniz üzere Dying Light serisi özellikel parkur mekanikleri ile dikkat çeken bir seri. İkinci oyunda da parkur sporunun kurucusu olarak kabul edilen David Belle'nin gelişim sürecinin tamamen içerisinde olduğu açıklandı. Bu da Dying Light 2'den daha gerçekçi bir parkur mekaniği bekleyebiliriz anlamına geliyor.

Ayrıca oyundan bir de yeni oynanış fragmanı paylaşıldı. Fragmanda da oyundaki canavarlara daha yakından bakıyoruz. İkinci oyunda daha fazla ve çeşitli zombi ile karşılacağımız daha öncesinde açıklanmıştı. Dying 2 Know canlı yayının tamamını ve oynanış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Dying Light 2 Oynanış Fragmanı

Dying 2 Know Canlı Yayını

Oyunun resmi ismi Dying Light 2: Stay Human olacak ve oyun 7 Aralık'ta PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC çıkış yapacak. Oyun şu anda Steam üzerinde ön siparişe açılmış durumda ve standart sürüm 349,00 TL. PlayStation Store üzerinde ise oyun 469,99 TL'den ön siparişe açıldı.

Dying Light 2'nin Türkçe altyazı desteği ile çıkış yapacağını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim