Anlık Bildirim

En iyilerden olan Elder Scrolls serisinin orijinal yaratıcılarından yeni RPG: The Wayward Realms

Oyun dünyasının en popüler ve başarılı serilerinden Elder Scrolls serisinin asıl yaratıcılarından gelen The Wayward Realms'tan yeni görseller paylaşıldı.

Elder Scrolls'un yaratıcılarından yeni RPG: The Wayward Realms Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiricliğini OnceLost Games'in yaptığı yeni rol yapma oyunu The Wayward Realms'tan yeni görseller paylaşıldı ve oyuna dair bazı detaylar paylaşıldı.

Eylül 2019'da duyurulan The Wayward Realms'a dair ne yazık ki pek fazla bilgi yoktu. Ancak son paylaşılan görseller ile birlikte oyunun detayları da açıklandı. Her şeyden önce oyunu geliştiren stüdyonun başında Ted Peterson ve Julian LeFay olduğunu belirtelim. Yani The Elder Scrolls serisinin asıl yaratıcısı olan iki isim

Geliştiricilerin iddiasına göre The Wayward Realms'ta seçimleriniz ve sonuçları daha önce hiç denenmemiş bir şekilde karşınıza çıkacak. Oyun, 100'den fazla adanın bulunduğu ve her adayı farklı bir grubun bulunduğu bir haritaya sahip olacak. Her grup farklı farklı bir güç için yarışıyor olacak.

Dev Bir Harita

Geliştirici ekip özellikle haritanın büyüklüğü ve doluluğunu özellikle vurguluyor. Mağaralar, okyanuslar, tehlikeli ormanlar, dağlar, bataklıklar ve çok daha fazlasına sahiplik edecek harita.

Ayrıca oyunda sürekli gelişen bir oyun deneyimine ve hikayeye tanıklık edeceksiniz. Oyun, özellikle rol yapma mekanikleriyle dikkat çekiyor. Oyunda daha önceden hazırlanmış bir sınıfı alıp oynamayacaksınız; kendi yeteneklerinizi, büyülerinizi, iksirlerinizi dilediğiniz gibi oluşturup tamamen sizin istediğiniz karakteri oynayacaksınız.

Oyunun ne yazık ki bir çıkış tarihi ve şu an için yalnızca PC için çıkış yapacak gibi duruyor. Oyunun Steam sayfasına buradan, paylaşılan görsellere de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

The Wayward Realms Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim