Anlık Bildirim

ELSA G43 yonga setli yeni anakartını kullanıma sunuyor

Bir dönemin efsanevi ekran kartı üreticisi ELSA, yeniden toparlanma sürecine girdiğinin sinyallerini bir süre önce vermeye başlamıştı. Ekran kartlarının yanı sıra anakart pazarına da giriş yapan firma ürün gamına Intel'in G43 yonga setini esas alan yeni bir model daha ekledi.

ELSA'nın G43IM-C2 kod adlı yeni anakartı Intel'in LGA 775 formundaki tek, çift ve dört çekirdekli işlemcileriyle kullanılabiliyor. Özellikle HTPC'leri ve ofis sistemlerini hedef alan anakart üzerinde dört adet DIMM slotu yer alıyor ve 8GB'a kadar DDR2-800MHz bellek desteği sağlanıyor.

Renkli bir tasarıma sahip olan anakart pasif soğutma ile desteklenmiş durumda. Kullanılan yonga seti itibariyle Intel'in DirectX 10 destekli GMA X4500 IGP'si (entegre grafik işlemci) ile birlikte gelen yeni anakart ayrıca PCIe x16 slotu üzerinden harici ekran kartlarıyla da kullanılabiliyor.

PCIe x16 slotuna ek olarak PCIe x1 ve 2x PCI slotuna sahip olan anakart üzerinde farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyen 6x SATA-II konnektörü yer alıyor. Görüntü aktarımı için DVI ve D-Sub konnektörleriyle gelen anakart gigabit ethernet ve 8 kanal yüksek tanımlı ses özelliklerine de sahip.

Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak ELSA G43IM-C2'nın fiyatı hakkındaysa şu an için net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim