Anlık Bildirim

EluminX aydınlatmalı Klavye

EluminX, Twenty First Century Technologies Inc adlı şirketten lisansını aldığı ve esas olarak askeri cihazların düşük ışık koşullarında aydınlatmatılmasında kullanılan bir teknoloji ile tuş takımı arkadan aydınlatmalı oldukça şık klavyeler üretmiş.

Bu teknolojiyi şu ana kadar Amerikan Ordusu, FBI, CIA ve Uluslararası olimpiyat komitesi gibi kuruluşlar kullanmış. EluminX sayesinde ise artık son kullanıcılarda bundan faydalanabilecekler.

Özellikle loş ışık koşullarında çalışmayı ya da oyun oynamayı seviyorsanız bu klavye gerçekten işinize yarayacak bir ürün. Klavye resimde gördüğünüz gibi açık deniz mavisi aydınlatmaya sahip. Bunun dışında PS/2 arabirimi, 104 tuş (umarız ileride Türkçe karakterlerde eklenir : ), 12 fonksiyon tuşu, ince ergonomik kıvrımlı tasarım diğer özellikleri.

EluminX aydınlatmalı Klavye

Fiyatı ise biraz düşündürücü: 99$. Ama EL (Electro Luminoscent) özelliği bu fiyatın sebebi olduğu için yapacak bir şey yok. En azından diğer rakiplerinin aksine klavye ince tasarımına rağmen sayı tuş takımını da sunuyor. Klavyenin bu modelinde açısını ayarlayabileceğiniz entegre ayaklar yok, bu yüzden firma bunu ücretsiz olarak sonradan takabileceğiniz şekilde temin ediyor. Bunun bir daha ki modelde düzeltileceği söylenmiş. Bir başka olmayan da aydınlatmayı açıp kapayan bir anahtar; bence bu çok bir eksiklik değil çünkü 15 dakika kullanılmadığı zaman klavye zaten ömrünü uzatmak için aydınlatmasını kapatıyor ama olsaydı fena olmazdı.

Sonuçta fiyatı biraz olan bu yeni aydınlatmalı klavyeler, biraz daha uygun fiyatlara sahip olurlarsa ileride sıkça karşılaşılan bir ürün olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim