Anlık Bildirim

eMachines AMD platformunu temel alan mini bilgisayar hazırladı

eMachines AMD platformunu temel alan mini bilgisayar hazırladı

Düşük güç tüketimine sahip kompakt boyutlu bilgisayarların giderek önem kazandığı günümüzde üreticiler de yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmıyor. eMachines firması da bu doğrultuda masaüstü platformu için hazırladığı mini bilgisayarını duyurdu. EL 1200 kod adlı yeni bilgisayar AMD platformunu temel alıyor ve ısıl güç tasarımı yani TDP seviyesi 15 watt olan 1.6GHz'lik Athlon 2650e işlemcisini kullanıyor.

Nvidia'nın GeForce 6150SE yonga setini kullanan masaüstü bilgisayar, yine Nvidia tarafından hazırlanan entegre grafik işlemciyle birlikte geliyor. Günümüzün standart masüstü bilgisayarlarına göre kasa boyutu %40 daha küçük olan dolayısıyla kullanıcılarına daha fazla çalışma alanı sunmayı vaat eden eMachines'in yeni bilgisayarı tercihe göre farklı konfigürasyonlar ile satın alınabiliyor.

298$'lık baz modelinde 1GB bellek ve 160GB kapasiteli sabit disk bulunan bilgisayarda optik sürücü olarak DVD yazıcısı, işletim sistemi olaraksa Windows XP Home Edition bulunuyor. Daha üst modelde ise 2GB sistem belleği, 320GB'lık sabit disk, GeForce 8200 yonga setli anakart ve Windows Vista Home Edition'ın tercih edildiğini görüyoruz.

eMachines'in HDMI desteğiyle gelen, iki ayrı konfigürasyona sahip yeni mini bilgisayarı yurt dışında 298$ ve 349$'lık etiket fiyatları ile kullanıma sunulmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim