Anlık Bildirim

Hikaye odaklı macera oyunu Embracelet, bu hafta Android'e geliyor

Stüdyo Ghibli'nin tarzını andıran, müzikleri ve hikayesi ile öne çıkan Embracelet isimli oyun, iOS cihazlar için çıkışının ardından şimdi de Android'e geliyor.

Embracelet Android'e geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını machineboy'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Mattis Folkestad'in yaptığı hikaye ve müzikleri ile öne çıkan Embracelet isimli oyunun Android sürümünden yeni bir haber paylaşıldı.

Geçtiğimiz aylarda iOS cihazlara çıkışının ardından Embracelet şimdi de Android cihazlara geliyor. Ne yazık ki net bir tarih açıklanmadı ancak bu hafta içerisinde geleceği söylendi. Oyunu şu anda App Store üzerinde iOS cihazlar için bulabilirsiniz. Oyunun fiyatı 64,99 TL. 

Ne yazık ki Google Play sayfası açılmadığı için o taraftaki ayrıntılar bilinmiyor. Oyunun fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Embracelet Fragman

Ruhların Kaçışı ve Komşum Totoro gibi animelerin yapıldığı Studio Ghibli'nin animelerini andıran Embracelet'te oyuncular, büyükbabasından bileklik miras kalmış bir karakteri yönetiyor. Bu bileklik ile birlikte Norveç'e yakın bir adayı keşfetmeye giden Jesper, kendine ve adaya dair ilginç şeyler öğrenir. Oyun yaklaşık olarak 4 - 6 saat arası bir oynanışa sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim