Anlık Bildirim

En beğenilen ısı pompalı Scythe Ninja

İşlemci soğutucularında ısı pompası moda olduğundan beri en çok koyulanı daha da moda oldu. Genelde çok koyulan daha iyi sonuç vermekteydi yalnız sanırız Scythe bunu Ninja modelinde biraz abartmış durumda.

Toplam 6 adet ısı pompası ısıyı hızlıca işlemci çekideğinden alıp uzaklaşıtırabildiği için Scythe normal havalandırması olan bir kasada fansız olarak soğutucunun çoğu işlemciye yeteceği görüşünde. Ama eğer istenirse 120 mm boyutunda ekstra bir fan her zaman eklenebiliyor.

Tabii bu fan eklendiğinde de aşırı sessiz ve titreşimsiz bir model mesela Nexus'un 120 mm fanı konabiliyor.  Sessizlik konusunda sonunda en yüksek seviyede Thermalright XP-120'nin eline su dökebilen ilk soğutucu bu oldu.

Bu marka ülkemizde bulunmasa da geleceği büyük ihtimaller arasında. Sessiz işlemci soğutucularında dünyanın en ünlü firmaları ile yarışan bu Japon firması şu anda SilentPcReview'da en sessizi yakalamaya çalışanlara yönelik en büyük tavsiye olmayı sürdürüyor.

Yurt dışı fiyat 50$ civarında olan ürün Intel için Soket 478/775 ve Amd için Soket 754/939/940 işlemcilerini destekliyor. İşin ilginç yanı Scythe'ın bu ürünle beraber kendine ait olan HeatLane sistemini bir yana bırakması ve Isı pompasına yönelmesi.Bu ürünün Türkiye ithalatçısı Firebal 'a bayram sonrası girecek olmakla birlikte satış fiyatı olarak çok makul olan 40€ olarak belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim