Anlık Bildirim

Çalışanlarını English Guru’nun İngilizce eğitimleriyle destekleyen şirketler kazanç sağlıyor

İngilizce öğrenimi için teknolojik ve hesaplı çözümler sunan English Guru, kurumsal şirketlere yönelik avantajlı eğitim paketleriyle beyaz yakalıların dil öğrenmesini kolaylaştırmaya devam ediyor.

English Guru şirketlerin İngilizce öğrenimini kolaylaştırıyor Tam Boyutta Gör

Globalleşen dünyada dil bilmek artık zorunlu bir ihtiyaç haline geldi. Sınırların kalktığı, iş yapış şekillerinin tamamen değiştiği, sadece bilgi birikimi ile deneyimin yeterli olmadığı günümüzde tüm dünyada İngilizce öğrenimine yönelik yoğun bir talep bulunuyor. Oluşan bu talebi profesyonel eğitmenler ve uygun fiyat politikasıyla karşılamak amacıyla kurulan online dil öğrenme platformu English Guru, zaman ile mekândan bağımsız olarak İngilizce eğitim imkanı sunuyor.

Beyaz yakalılar, üniversite öğrencileri ve çocuklar tarafından oldukça ilgi gören English Guru, kurumlara yönelik sunmuş olduğu çözümlerle de şirket çalışanlarının online olarak dil öğrenmelerine yardımcı oluyor. Türkiye’nin önde gelen teknoloji ve yazılım şirketleri arasında yer alan VBT Yazılım, Kafein Teknoloji ve İnomera tarafından tercih edilen English Guru, anadili İngilizce olan deneyimli eğitmenlerle, şirket çalışanlarına birebir İngilizce pratiği yapma ve özel ders alma imkanı sunuyor. Böylece çalışanlar gramer ezberlemeden, bol bol İngilizce pratiği yaparak kısa sürede dil eğitimlerini edinebiliyor.

Şirketler performans takibi yapabiliyor

English Guru, mobil cihazlardan ya da bilgisayardan online, birebir ve görüntülü kurumsal İngilizce dersleri ile ekiplerin hem günlük İngilizce hem de iş İngilizcesi becerilerini geliştirerek her alanda başarılı olmasına katkıda bulunuyor. Online birebir özel eğitimler sayesinde, kurum çalışanları yabancı dili anlama ve konuşma becerilerinde kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde edebiliyorlar. Aynı zamanda kurumun isteği doğrultusunda her öğrencinin seviyesi tespit edilip raporlanıyor. Ayrıca yine kurumun isteği doğrultusunda her öğrenicinin düzenli olarak derslere katılım süreleri raporlanıyor.

Gerçek zamanlı İngilizce altyazı desteği

100’den fazla geniş bir eğitmen kadrosuna ve gelişmiş bir altyapıya sahip olan English Guru’da her ders otomatik olarak sesli ve görsel olarak kaydediliyor. Bu da öğrencilere tekrar tekrar dersleri gözden geçirebilme olanağı veriyor. Görüntülü görüşmeler web sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor, aracı bir uygulama kullanılmıyor. Ayrıca ders esnasında anlık çeviri sistemi ve ekran paylaşım teknolojisi de bulunuyor. Eğitmen istediği dosyayı veya kendi ekranını paylaşabiliyor. Anlık mesajlaşma sistemiyle kullanıcılar eğitmenlerle daha verimli dersler yapabiliyorlar. Diğer online İngilizce eğitim şirketlerinden farklı olarak ders esnasında gerçek zamanlı İngilizce altyazı desteği veriliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim