Anlık Bildirim

OLED ekranlı oyuncu faresi: SteelSeries Rival 700

Oyuncu donanımların konusunda öne çıkan firmalardan SteelSeries, Rival 700 ismini verdiği yeni faresi ile standartlar dışına çıkıyor. Bünyesinde OLED ekran yer alan fare oldukça dikkat çekiyor.
CES 2016 fuarı kapsamında daha çok monitörler, televizyonlar ve dizüstü bilgisayar bünyesinde gördüğümüz OLED ekran teknolojisi, dünyaca ünlü oyuncu donanımları üreticisi SteelSeries tarafından oyuncu farelerine de getirildi.
SteelSeries'in Rival 700 ismini verdiği oyuncu faresi, tasarımsal olarak çok dikkat çekici görünmüyor ancak sol önüne konumlandırılan OLED ekranıyla fark yaratmayı başarıyor. İsteğe bağlı olarak rahatlıkla programlanabilen bu ekranda oyun verilerini, özel logoları ya da animasyonlu görselleri gösterebilen fare, aynı zamanda hassasiyet gibi ayarlara da hızlı erişim sunuyor. 
Üzerinde renkleri değiştirilebilen sade bir aydınlatma sistemi bulunan ve DPI ayarını için özel bir tuş ile gelen SteelSeries Rival 700, sol tarafında yerleştirilmiş iki adet tuşu isteğe bağlı olarak özelleştirebiliyor ve ilginç bir detay olarak oyunda girilen kritik durumları titreşim motorları ile oyuncuya hissettirerek titreşim desenleri dahi kullanabiliyor. Modüler tasarımı sayesinde kablosu ve sensörü değiştirilebilen oyuncu faresi, PixArt PMW3360 optik sensörüyle 100 - 16,00 DPI aralığını aktif olarak kullanabiliyor.
Teknik özellikler ve özellikle OLED ekranıyla dikkat çeken SteelSeries Rival, 100$ fiyat etiketiyle önümüzdeki bahar ayında raflardakini yerini alıyor.
OLED ekranlı oyuncu faresi: SteelSeries Rival 700
 
OLED ekranlı oyuncu faresi: SteelSeries Rival 700
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13638 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
SteelSeries, Donanım Bileşenleri ve
3 etiket daha Fare CES2016 ces 2016
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim