Anlık Bildirim

Fitbit Charge 5 yüksek fiyattan çıkışını yaptı

Fitbit Charge 5 akıllı bileklik önceki nesillerin aksine AMOLED ekranı ile fark yaratıyor. Bununla birlikte kullanım sürelerinde düşüş ve fiyatta yükselişe sebep oluyor.

Fitbit Charge 5 Türkiye Tam Boyutta Gör

Fitbit markasının yaz aylarında tanıtımını yaptığı yeni akıllı bilekliği Charge 5 ülkemizde de satışlara başladı. Ekran konusunda ilerleyen Charge 5 batarya ve fiyat konusunda ise geriye gitmiş. 

Fitbit Charge 5 Türkiye fiyatı

Fitbit Charge 5 modeli AMOLED ekrana geçiş ile canlı renklere kavuşuyor. 400 nit parlaklık seviyesi yanında Her Zaman Açık özelliği de var. Tamamen tuşsuz bir tasarıma sahip olan Charge 5; kalp atışı, uyku takibi, kandaki oksijen seviyesi ve seçili ülkelerde EKG ölçümüne destek sunuyor.

Ayrıca Fitbit, Charge 5 ile birlikte Günlük Hazırlık Puanı sistemini hayata geçiriyor. Aylık 10 dolarlık ücrete sahip olan sistem, gün içindeki kalp atışı, yorgunluk ve yoğunluk gibi verileriniz ile size o güne özel aktiviteler öneriyor. 

Charge 5, stresi daha iyi yönetme konusunda size destek olmak için parmaklarınızda bulunan ter bezlerindeki değişiklikler üzerinden vücudunuzun stres karşısındaki tepkisini ölçen bir EDA sensörü içeren ilk cihaz. EDA ilk olarak geçtiğimiz yıl Fitbit Sense ile piyasaya sürüldü ve iki dakikalık bir EDA tarama oturumu sırasında kullanıcıların %70'inin kalp atış hızlarında düşüş tespit edildi. 

Charge 5 aynı zamanda dahili GPS, 20 egzersiz modu, otomatik egzersiz tanıma ve V02 maks tahmini gibi özelliklere de sahip. Premium üyeliğiniz üzerinden ayrıca Daily Burn, barre3, obé ve LES MILLS gibi sevilen markaların en yeni hareketli antrenmanları dâhil olmak üzere sertifikalı eğitmenler eşliğinde sunulan 200'den fazla antrenman programına erişebilirsiniz.

Kullanım süresi bakımından biraz hayal kırıklığı var zira HZA özelliği kullanıldığında 2 güne kadar süre düşüyor. Normal kullanımda ise 7 günü zorluyor. Fitbit Charge 5 modeli 1999TL olarak satılıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim