Anlık Bildirim

Ge-Force 4 4200 Ti Nisan Sonunda

Nvidia'nın daha önceden listesinde olan ama şubat ayında son anda ertelediği grafik işlemcisi Nisan sonunda satışa sunulacak. Ge-Force 4 Mx 460'dan sadece biraz daha pahalı olmasına rağmen çok iyi performans sunacağı beklenen ekran kartı aynı zamanda Ge-Force 3 Ti 200, Ti 500'ünde ömrünü sonlandıracak.

Kart aslında Ge-Force 4 Ti 4400'ün biraz daha az işlemci ve ram hızlarında çalışacak (25 Mhz tam konuşmak gerekirse). Nvidia'nın bu grafik kartını ertelemesinin nedeni ise Ge-Force 3 Ti 200 satışlarının iyi olması ve depodaki ürünleri bitirme isteği. Diğer bir neden ise Ti 200'ün bile piyasada doğru düzgün bir rakibinin olmayışı. Ati RADEON 8500 her ne kadar başarılı olsada her yerde ulmak oldukça zor.

Aklımıza gelebilecek son olay ise Ekran kartı üreticilerine yapılmış bir kıyak olabilir. Zira her yeni ürün demek geliştirme, tanıtım maliyetlerinide arttırma manasına geliyor. Hatırlarsanız Ge-Force 3'lerin Titanium serisi çıktığında bazı firmalar çok kısa ömürlü olduğunda bu modeli atlayacaklarını söylemişti. Sanırım sonradan Nvidia'dan 2 ay daha uzatma garantisi (Ge-Force 4 4200 Ti ertelenmesi ile) alınca tüm firmalar ürünlerini piyasaya sundular. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim