Anlık Bildirim

Google Pixel 6a'nın ilk görüntüleri yayınlandı

Google'ın amiral gemisi Pixel 6 serisini temel alan orta sınıf bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlandığı bildiriliyor. Google Pixel 6a olarak anılan cihazın ilk görüntüleri yayınlandı.

Google Pixel 6a'nın ilk görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Google'ın amiral gemisi Pixel 6 ve Pixel 6 Pro akıllı telefonları geçen ay tanıtıldı. Arama devi şimdi ise daha kompakt bir model çıkarmaya hazırlanıyor. 6.2 inç OLED ekrana sahip Google Pixel 6a adlı modelden bahsediyoruz.

Cihazın ilk görüntüleri internete düştü. 91mobiles internet sitesi tarafından paylaşılan render'lar amiral gemisi Pixel 6'nın daha küçük bir versiyonunu gösteriyor. Bu modelde de aynı çıkıntılı arka kamera ünitesi ve delikli ekrana yer verildiğini görüyoruz.

Google Pixel 6a'nın ilk görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Tensor Lite tabanlı olabilir

Parmak izi tarayıcısı ekran paneline entegre şekilde gelecek. Cihazın 152.2 x 71.8 x 8.7 mm (arka kamera çıkıntısı dahil 10.4 mm) boyutlarında olacağı belirtiliyor. Pixel 6a'nın teknik özellikleri hakkında henüz güvenilir bir bilgi yok.

Google Pixel 6a'nın ilk görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonun Tensor Lite veya Snapdragon 778G işlemciyle donatılabileceği söyleniyor. Ana kamera konfigürasyonu muhtemelen Pixel 6'daki ile aynı olacak. Son olarak 6/8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanından bahsedildiğini de ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim