Anlık Bildirim

Sevilen yarış oyunu serisinin yeni oyunu GRID Legends'tan ilk oynanış videosu geldi

Geçtiğimiz aylarda EA Live isimli etkinlikte duyurulan EA'nin yeni yarış oyunu GRID Legends'ın ilk oynanış videosu oyunun yayın tarihi paylaşıldı.               

GRID Legends'tan ilk oynanış videosu geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını EA'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Codemasters'ın yaptığı yarış oyunu serisi GRID'in yeni oyunu GRID Legends'tan oynanış videosu geldi.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan yeni oynanış videosuyla birlikte oyunun çıkış tarihi de paylaşıldı. Duyuruya göre GRID Legends, 25 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Oyunun detaylarını ve oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

GRID Legends Oynanış Videosu

GRID Legends, tüm dünyada tekerlek tekerleğe motor sporu heyecanını ve diken üstünde tutan aksiyonu sunuyor. Rüya gibi motor sporu etkinlikleri oluşturun, canlı çok oyunculu yarışlara katılın, sürükleyici sanal prodüksiyon hikayesindeki dramanın parçası olun ve olağanüstü aksiyonlu yarış hissini yaşayın.

Pozisyon almak için çekişmeye girin. Efsanevi arabaların sınırlarını zorlayın. İnanılmaz hızı hissedin. Rakibinizi alt edin. Arkadaşlarınızı tekrar tekrar yenin ve bunu asla unutmamalarını sağlayın!

  • Bugüne kadarki en sosyal ve bağlı GRID’de çapraz platform oyun dahil 21’e kadar arkadaşınızla oynayın ve pistin altını üstüne getirin.
  • Çeşitli büyüleyici arabalar, Londra ve Moskova gibi yeni şehirler, heyecan verici etkinlik türleriyle yarış hatıraları yaratın ve pist üstünde düşmanlar edinin.
  • Elimination, Boost yarışları ve geri dönen Drift gibi etkinlik türleriyle arkadaşlarınızla kapışacağınız adrenalin dolu yarışlar tasarlamak için Race Creator’ı kullanın. Hiper arabalarla dev kamyonetlere karşı yarışmak mı istiyorsunuz? Bunu yapabilirsiniz!
  • Dramatik sanal prodüksiyon hikayemiz Driven to Glory’de motor sporları gösterisinin parçası olun veya yüzlerce heyecan verici etkinlik içeren bugüne kadarki en büyük Kariyere katılın.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6052 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
GRID Legends, grid ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim