Anlık Bildirim

Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 03: Komedi yapımları

Hafta sonunu evde geçirmek isteyenler için film/dizi ve oyun önerdiğimiz haftalık içeriğimizin üçüncüsü ile devam ediyoruz. Bu hafta komedi içerikleri var.

Hafta sonu için yaptığımız önerilere komedi yapımlarıyla devam ediyoruz. Daha önceki önerilere göz atmak isterseniz Hafta Sonu Önerileri bölümünden bakabilirsiniz.

Film Önerisi - One Cut of the Dead

Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 03 Tam Boyutta Gör

One Cut of the Dead, 2017 yılında çıkış yapan bir Japon filmi. Hemen belirteyim filmin komedisi herkese hitap eden bir yapıda değil. Özellikle Türkiye'deki çoğunluğun mizah anlayışıyla bir hayli zıt yönde. Ama kesinlikle sizi güldürmese bile eğleneceğiniz bir film olduğunu söyleyebilirim. Özellikle senaryo işleyişi muazzam. Çok spoiler vermeden şu kadar söyleyeyim: Filmin ilk 40 dakikası, izlediğiniz şey inanılmaz garip geliyor. Ancak o kısım bitince her şey yerine oturuyor ve müthiş eğlenceli bir şey izliyorsunuz. Filmin en can alıcı kısmı da sadece 25.000 dolara yapılıp 25 milyon dolar gelir elde etmiş olması.

Oyun Önerisi - Unmetal

Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 03 Tam Boyutta Gör

Unmetal kesinlikle son dönemin en eğlenceli oyunlarından. İsminden ve kapağından da anlayabileceğiniz gibi Metal Gear serisi ile dalga geçiyor. Oyunun resmi tanıtım yazısı şöyle:

İşlemediği bir suçtan tutuklanan ve gizli bir askerî üste hapis tutulan Jesse Fox olarak oynayacaksın. Şimdi Jesse'nin aklını, hızlı laf yapan ağzını, doğaçlama edindiği yetenekleri, silah cephanesini, korkunç patlayıcıları, MacGyver gibi oluşturduğu cihazları kullanması ve bu kaçışın nasıl gittiğine dair kapsamlı bir açıklama yapması gerekiyor. Hiçbiri kâr etmezse yumruklarını kullanacak.

  • İşlemediğin bir suçtan dolayı hapis tutulduğun bir düşman üssünden kaçarken gizli bir planı ortaya çıkar.
  • Gerçek bir klasik oyuna gönderme yapan modern oyun mekanikleri.
  • Düşmanlarını alaşağı etmek için gizlilikten yararlanarak deneyim ve yetenek kazan.
  • Kaçmak için kandır, adapte ol ve ne gerekiyorsa yap. Hatta gerekirse kedi taklidi yap.
  • Jesse'nin ağzından çıkan her kelimeyi dikkatle kapsamlı raporuna yazmayı planlayan bir teğmene muhteşem kaçışının detaylarını anlatırken sorguya çekilmenin heyecanını yaşa.
  • Sayısız iğneleme, oyun ve film göndermelerini ayırt et. Her birine gülecek, ağlayacak ve her birini çok seveceksin.
  • "Dıkşın dıkşın!" eden, "BAAM!" diye patlayan, "DOİNK!" eden ama kesinlikle "CAART!" diye ses çıkaran birbirinden farklı klasik ekipmanları topla.
  • Sence bu kloroform mu kokuyor?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim