Anlık Bildirim

Western Digital oyunculara yönelik Black 3D NVMe M2 SSD modelini hazırladı

Son dönemde hıza odaklanan SSD ürünlerinin sayısı giderek artıyor. Western Digital de oyunculara yönelik olarak Black 3D adını verdiği yeni NVMe M2 SSD modelini hazırladı.

Akıcı bir oyun deneyimi için hızlı başlangıç ve yüklemeler önem taşıyor. Bu da SSD modellerini oyuncuların gözdesi haline getirdi. Western Digital bu amaçla Black 3D NVMe M2 adındaki SSD modelini hazırladı.

Western Digital Black 3D SSD özellikleri ve fiyatı

3D NAND bellek modülleri ile sıfırdan tasarlanan Black 3D NVMe M2 SSD modeli, yüksek kapasiteleri ve veri aktarım hızlarını yönetebilecek yeni nesil bir kontrolcü ile geliyor. Ayrıca gelişmiş bir güç yönetimi de içeriyor.

Yeni modelde okuma hızları 3400MB/s seviyelerine kadar çıkıyor. Yazma hızları ise en yüksek kapasiteli modelde 2800MB/s olarak gerçekleşiyor. İşlem performansı ise yine en yüksek kapasiteli modelde 500 bin IOPS seviyesini buluyor.

5 yıl garanti ile kutudan çıkan modelde 600TB seviyesine kadar yazma ömrü sunuluyor. Fiyat olarak 250GB kapasite 120$, 500GB kapasite 230$, 1TB kapasite ise 450$ şeklinde sıralanıyor. Satışlar ay sonunda başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim