Anlık Bildirim

HP iPAQ 2215 İncelemesi

HP'nin yeni Windows Mobile 2003 (eski kod adı PocketPC 2003) işletim sistemi ile gelen cep bilgisayarının sunduğu özellikler, kullanışlılığı yeterli ve performansı konusunda inanılmaz başarılı. Gerçekten yeni sistem hızını kullanan ve geliştirilmiş pil ömrü ile yeni cep bilgisayarı hızlı, ekstra özellikli ve hafif (141 gr). Bu durumda HP iPAQ 1910'a karşı rahatça bir alternatif olabiliyor. Hatta çoğu kişinin HP iPAQ 5450 almasını engelleyecek kadar ilginç.

Bunlardan birisi inanılmaz performansı gerçek dünya testlerini içeren tarafsız bir test programında benzer hızdaki işlemcilere sahip diğer PPC'lere çoğu yerde tam iki kat fark atmış. Dolayısıyla yazardan kullandığım en hızlı cep bilgisayarı ünvanını kazanmayı hak etmiş. Üzerinde bulundurduğu Compact Flash ve SD (SDIO destekli) yuvaları sayesinde çeşitli aygıtları kullanabiliyorsunuz.

Fiyatı ise 399$ gibi bir değere sahip, bu fiyata Bluetooth desteğinin dahil olduğunu düşünürsek iyi bir alışveriş. Pil konusunda yeni işlemcinin güç tasarufu yüzünden ufak bir pil (900 mAh) konumuş ama yine ortalama 5,5 saat devamlı kullanım yakalanabilmiş. Teknik özellikleri arasında 64 Mb 64MB SDRAM (56MB kullanılabilen alan), 32MB Flash ROM (Kalıcı bellek), 400MHz Intel® XScale™ işlemci gibi hoş özellikler var. Tam incelemeyi okumak ve kendiniz resimlerine bakmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim