Anlık Bildirim

Huawei yeni akıllı telefon markasını tanıtmaya hazırlanıyor: NZone

Çinli teknoloji devi Huawei, Honor markasını sattıktan sonra oluşan boşluğu NZone ile doldurmak üzere. Yeni markanın ilk akıllı telefon modeli NZone S7 olacak.

Huawei'nin yeni akıllı telefon markası belli oldu: NZone Tam Boyutta Gör

Huawei alt markası Honor'un ayrılıp bağımsız bir marka haline gelmesinin ardından, görünen o ki teknoloji devinin yönetimi bu boşluğu hızla doldurmaya karar verdi. Şirketin yeni akıllı telefon markası NZone olacak.

Yeni Çinli marka NZone'un ilk akıllı telefonunun tanıtımları internette yayınlandı. Belirttiğimiz üzere arkasında Huawei var ve cihazlar China Mobile operatörü için üretilecek. Markanın ilk modeli olan NZone S7'nin resmi lansmanı 22 Haziran'da gerçekleşecek.

Huawei'nin yeni akıllı telefon markası belli oldu: NZone Tam Boyutta Gör

Global pazarlara sunulup sunulmayacağı belli değil

NZone S7, 90Hz yenileme hızına sahip bir IPS ekrana, 64MP ana sensörlü üçlü kameraya, 5G ve 40W hızlı şarj desteğine sahip. Cihaz, MediaTek Dimensity 720 yonga seti tabanlı olacak.

Huawei, üç Çinli operatörle ortaklık kurdu: China Telecom, China Unicom ve China Mobile. Her biri için akıllı telefonlar farklı yan markalar altında üretiliyor. Örneğin, Maimang cihazları China Telecom tarafından pazarlanmaktadır ve nova akıllı telefonlar China Mobile tarafından pazarlanmaktadır. Şimdi, görünüşe göre, NZone, China Telecom için nova'nın yerini alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim