Anlık Bildirim

IDF 2014 : Intel Core M yongasetli Acer Aspire Switch 12

IDF 2014 : Intel Core M yongasetli Acer Aspire Switch 12
Intel'in tablet bilgisayarlara dizüstü performansını vaad ettiği yeni Core M işlemcilerin detaylanmasının ardından ilk ürünler de gün yüzüne çıkmaya başladı. Acer Aspire Switch 12 bunlardan birisi.

Core M işlemciler 14nm fabrikasyon sürecine sahip ve Core işlemciler ile Atom işlemcilerin melezlenmiş hali olarak görülüyor. 4.5 watt ısıl tasarım gücüne sahip olan yongaseti hız aşırtma ile 2.6GHz saat hızına çıkabilirken, HD5xxx serisi grafik birimleri de 850MHz hızında çalışabiliyor. 

Fansız olması ve sağlamlık hissi veren yapısı yine de çok ince bir profil ortaya çıkmasına yetmemiş. Zira Switch 12 modelinde entegre bir kısa kaide yanında ayrılabilir bir de klavye yer alıyor. Kaide ile tableti dik veya eğimli bir vaziyette kullanabiliyorsunuz. Switch 12 modeli daha çok Surface 3 tarzında bir kullanım imkanı sunmayı amaçlıyor. Klavyede trackpad olmadığı için fare olarak ekranı kullanmak veya kablolu/kablosuz bir ürün kullanmak gerekiyor.

12.5 inçlik dokunmatik ekranında Full HD çözünürlük sunan Switch 12 hakkında fazla detay verilmiyor. Referans bir tasarım olduğu için piyasaya çıkması yıl sonunu bulabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim