Anlık Bildirim

iOS 11.4 güncellemesi bataryaları sömürüyor mu?

iOS 11'i bir türlü adam edemeyen Apple, şimdi de iOS 11.4 güncellemesiyle ortaya çıkan batarya problemiyle boğuşuyor. iOS 11.4'e geçiş yapan birçok iPhone kullanıcısı hızlı pil tüketiminden şikayetçi.
29 Mayıs akşamı yayınlanan iOS 11.4 güncellemesi, birtakım yeni özellik ve değişiklerle birlikte yeni bir batarya sorununu da beraberinde getirdi. Cihazlarını iOS 11.4'e güncelleyen büyük bir kitle, Apple forumlarından adeta dert yakınıyor. Binin üzerinde iOS 11.4 kullanıcısı, güncellemenin ardından cihazlarındaki hızlı pil tüketiminden şikayet ediyor.
iOS 11.4'te yaşanan batarya problemi, kullanılan iPhone modelinden bağımsız şekilde kendini gösterirken, sorunun Wi-Fi bağlantısından kaynaklandığına dair çeşitli söylemler bulunuyor. Bazı kullanıcılar 5 GHz ağdan 2.4 GHz ağa geçiş yaparak iOS 11.4'te yaşanan hızlı pil tüketiminin önüne geçtiğini belirtirken, kimi kullanıcı ise bu çözümlerin işe yaramadığını belirtiyor. 
Hal böyle olunca çoğu kullanıcı da iOS 11.3.1 sürümüne geri döndü, lakin an itibariyle geri dönüş mümkün değil. Zira Apple, iOS 11.3.1 imzalarını çoktan kapattı. Konuya ilişkin Apple tarafından herhangi bir açıklama yapılmaksızın, yakın zamanda çıkacak olan iOS 11.4.1 güncellemesiyle yaşanan batarya probleminin çözüme kavuşacağını tahmin ediyoruz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6964 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 11.4, ios 11.4 batarya sorunu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim