Anlık Bildirim

Intel Atom 2 işlemcili Mini-ITX anakartını duyurdu

Intel Atom 2 işlemcili Mini-ITX anakartını duyurdu

Pine Trail kod adını verdiği yeni nesil Atom platformunu geçtiğimiz hafta lanse eden Intel, nettop olarak tanımlanan giriş seviyesindeki mini-bilgisayarlar için hazırladığı anakartını duyurdu. D510MO adını taşıyan Mini-ITX formundaki anakart, 1.66GHz'de çalışan Atom D510 işlemcisinden güç alıyor. Entegre bellek kontrolcüsü ve entegre grafik (GMA 3150) gibi özelliklere sahip olan işlemcinin çift çekirdekli olduğunu da belirtelim.

Çift DIMM slotu üzerinden DDR2 bellek desteği sunan anakart, harici donanımların kullanımı için bir adet PCI slotuna da sahip. Depolama sürücülerinin kullanımı için iki adet SATA portu ve bir adet PATA konnektörünü beraberinde getiren anakart, pasif soğutma ile desteklenmiş durumda. Diğer özellikleri arasında 5.1 kanal ses desteği, USB bağlantı noktaları, Gigabit Ethernet ve VGA konnektörü gibi detaylara yer veriliyor.

Enerji verimli ve maliyet odaklı mini-bilgisayarlarda kullanılması beklenen Atom D510 işlemcili yeni anakartın önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenirken, fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim