Anlık Bildirim

iOS 15.1'in çıkış tarihi belli oldu: Hatalar gidiyor, yeni özellikler geliyor

Apple'ın beta sürecinde olan iOS 15.1'i ne zaman yayınlayacağı ortaya çıktı. Yeni güncelleme akıllı telefonlara SharePlay ve ProRes video kaydı dahil olmak üzere yeni özellikler kazandıracak.

iOS 15.1'in çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Apple'ın geçtiğimiz ay yayınladığı iOS 15, kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan bir dizi sorunu da beraberinde getirmişti. Hatta öyle ki birçok Apple kullanıcısı yeni sürüme geçiş yapmak istemediği için işletim sistemi son yıllardaki en yavaş yayılan sürüm haline geldi.

Şirket şu anda beta test sürecinde olan iOS 15.1 ile can sıkıcı hataları ortadan kaldıracak. RobertCFO isimli Twitter kullanıcısı, Apple Ürün Güvenliği Ekibi üyesinden aldığı bir e-postanın ekran görüntüsünü yayınladı. Paylaşılan görselde yeni sürümün çıkış tarihi yer alıyor.

iOS 15.1'in çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

iOS 15.1 ile gelecek özellikler

Apple çalışanının yaptığı açıklamaya göre iOS 15.1 ve iPad OS 15.1, şirketin 18 Ekim'de gerçekleştireceği Unleashed etkinliğinden tam bir hafta sonra yani 25 Ekim'de yayınlanacak. Yeni sürüm, işletim sistemindeki hataları düzeltmekle kalmayacak bazı yeni özellikler de getirecek.

iOS 15.1, FaceTime görüşmelerinde arkadaşlarınız ile eş zamanlı olarak film izlemenizi veya şarkı dinlemenizi sağlayacak SharePlay özelliğini içerecek. Bununla birlikte ProRes video desteği ve cüzdan uygulamasına COVID-19 aşı kartının eklenmesi gibi işlevler de sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim