Anlık Bildirim

Itch.io'nun hazırladığı 5 dolarlık oyun paketi ile Filistin'deki insanlara destekte bulunabilirsiniz

Itch.io, 5 dolarlık bir paket hazırladı ve bu paketin tüm gelirleri Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na gidiyor.

Itch.io, Filistin'e destek için 5 dolarlık oyun paketi hazırladı Tam Boyutta Gör

Kullanıcıların bağımsız oyunları barındırması, satması ve indirmesi için bir internet sitesi olan Itch.io, güzel bir kampanya başlattı. 

Tüm Gelirler UNRWA'ya Gidiyor

Itch.io, geçtiğimiz günlerde bir yardım kampanyası başlattı ve bu kampanya için 5 dolara satılan bir oyun paketi hazırladı. 5 dolara satın aldığınız bu paketin tüm gelirleri Filistin'deki insanlara gıda ve sağlık yardımı yapan Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na gidiyor. Şu ana kadar 401.000 dolar toplanmış durumda ve yaklaşık 45.000 kişi yardımda bulunmuş. Eğer sizler de yardım etmek isterseniz buradaki sayfadan 5 dolarlık oyun paketini alarak yardımcı olabilirsiniz.

Paketin içerisinde yüzlerce oyun bulunuyor. Gazze'de savaş yüzünden hayatı parçalanan genç bir kız hakkındaki oyun Liyla and the Shadows of War da pakette bulunuyor. Ayrıca bilinen bağımsız oyunlardan Minit, Pikuniku ve Mini Metro gibi yapımlar da pakette bulunuyor. Yaklaşık 4 gün sonra paketin satıştan kaldırılacağını da hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim