Anlık Bildirim

ITOPYA.COM’DA Efffsane Cuma Fırsatları 25 Kasım 21:00’da Başlıyor!

ITOPYA.COM’un gelenekselleşen EFFFSANE CUMA kampanyası bu yıl da Kasım ayının son haftasında gerçekleşecek. Bilgisayarlardan notebook modellerine, işlemcilerden monitörlere kadar birçok gaming...

ITOPYA.COM’DA Efffsane Cuma Fırsatları 25 Kasım 21:00’da Başlıyor

ITOPYA.COM’un gelenekselleşen EFFFSANE CUMA kampanyası bu yıl da Kasım ayının son haftasında gerçekleşecek. Bilgisayarlardan notebook modellerine, işlemcilerden monitörlere kadar birçok gaming üründe muhteşem fırsatlar bizleri bekliyor. Yılın en büyük indirimi olarak bilinen EFFFSANE CUMA ile gaming ve teknolojide tüm ihtiyaçlarınızı tamamlama vakti!

EFFFSANE CUMA Kampanyası Ne Zaman Başlıyor?

ITOPYA.COM’un 2021 içerisinde düzenleyeceği en büyük kampanya olan EFFFSANE CUMA fırsatları 25 Kasım gecesi saatler 21:00’ı gösterirken başlayacak ve sadece 5 gün sürecek.

Hangi Ürünlerde DEV İNDİRİMLER Olacak?

Kampanya içerisinde bir oyuncu ya da teknoloji tutkununun ihtiyacı olabilecek tüm kategorilerdeki ürünlerde indirim olacak. Ancak bu tabi ki seçili ürünleri kapsayacak ve stok adetleri sınırlı olacak. Bu nedenle elinizi hızlı tutmanızı öneririz.

Mağazalarda İndirimler Olacak mı?

EFFFSANE CUMA öncesi yenilenen Acıbadem mağazası ve özel konseptiyle ilgi odağı olan Beylikdüzü mağazası, EFFFSANE CUMA kampanyasında da indirimli ürünlerle teknoloji tutkunlarının gözdesi olacak. Girişlerde oluşabilecek yoğunluktan dolayı son güne bırakmamanızı öneririz.

Kampanyayı Nasıl Takip Edebilirim?

Kampanyayı aşağıdaki bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz:

https://www.itopya.com/efffsane-cuma-2021/

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim