Anlık Bildirim

JJ Abrams: “Skywalker’ın Yükselişi’nin senaryo kopyası Ebay’e düştü!”

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi'nin yönetmeni JJ Abrams, bir TV programında yaptığı bir açıklamada filmin senaryosunun Ebay'de satışa çıktığını söyledi. Yönetmene göre sorumlu; dikkatsiz bir aktör.

JJ Abrams: “Skywalker’ın Yükselişi’nin senaryo kopyası Ebay’e düştü!” Tam Boyutta Gör

Aktörlerin çalışması için dağıtılan senaryo kopyaları, gizli evrak niteliğindedir. Star Wars filmleri ise basılı senaryo kopyalarının gizliliği konusunda nam salmış yapımların başında geliyor. Filmlerin başrol oyuncularına dağıtılan kopyalarda, aktör isimlerinden ziyade numaraların kullanıldığı bir ortamdan bahsediyoruz.

Gizliliği bu kadar ön planda tutan bir markaya ait son filminin senaryosu ise bir aktörün dikkatsizliği sebebiyle dünyanın en kapsamlı açık arttırma ve çevrimiçi satış sitesi olan Ebay’e düşmüş. Filmin yönetmeni JJ Abrams’ın Good Morning America adlı programda gündeme getirdiği hadise, kadrodaki aktör ya da aktrislerden birinin senaryoyu bir otel odasında unutmasıyla ortaya çıkmış.

Abrams’ın bu konuda yaptığı açıklamada, “Aktörlerimizden biri, adını söylemek istiyorum ancak söylemeyeceğim, senaryoyu yatağının altında unutmuş. Aktörün kaldığı odayı temizlemek için gelen görevli, bulduğu senaryoyu başka birine vermiş ve o da belgeyi Ebay üzerinden satışa çıkarmış.” ifadelerini kullanmış.

Açıklamaların devamında, senaryoyu platformda gören bir Disney çalışanının belgeyi hemen satın aldığı ve olayın büyümesini engellediği ifade ediliyor. Halihazırda bir sıkıntının olmadığını ifade eden Abrams, sadece birkaç tane basılı senaryonun bulunduğunu ve bunların da kopyalanamaz kâğıtta olduğunu belirtmiş.

Yaşanan olayın doğruluğunu teyit etmek pek mümkün görünmese bile, anlatılanların filme olan ilgiyi taze tutmak adına kurgulanmış olabileceğini de düşünmek yanlış olmayacaktır. 24 Kasım günü çekimlerinin tamamlandığı ifade edilen film, 20 Aralık’ta gösterime girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3703 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
star wars: skywalker'ın yükselişi, star wars: episode ix ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim