Anlık Bildirim

Jurassic Park serisinin yeni filmi Jurassic World: Dominion'dan ilk video paylaşıldı

Bilim kurgu türünün ve sinema sektörünün en önemli yapımlarından birisi olan Jurassic Park serisinin yeni filmi Jurassic World: Dominion'dan ilk video paylaşıldı.

Jurassic World: Dominion'dan ilk video paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bilim kurgu türünün önemli serilerinden biri olan Jurassic Park serisinin yeni filmi Jurassic World: Dominion'dan geçtiğimiz saatlerde ilk video paylaşıldı.

Paylaşılan kısa video ile filmden kısa da olsa birkaç sahne görebiliyoruz. Ancak bu kısa video aslında önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan fragmanın habercisi. 25 Haziran'da tüm dünyada vizyona girecek olan Hızlı ve Öfkeli 9'un hemen öncesinde filmin yeni fragmanı paylaşılacak. Yine gün içerisinde fragman internette de paylaşılacaktır.

Jurassic Park serisinin yeni filmi Jurassic World: Dominion'ın vizyon tarihi 10 Haziran 2022. Ne yazık ki film salgın sebebiyle birkaç kez ertelenmek zorunda kalmıştı. Jurassic World: Dominion'ın yönetmenliğini Colin Trevorrow yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda Jake Johnson, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum bulunuyor. Bahsi geçen ilk videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Jurassic World: Dominion İlk Video

  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim