Anlık Bildirim

Kısa kısa haberler ...

Samsung LCD'ler Güney Kore'de her Ölü Piksele karşı garantili

Dünyanın en büyük ve en karlı LCD üreticisi Samsung büyük bir adım attı ve şimdilik en azından ülkesinde tüm ölü pikselli monitörleri değiştirebileceğinin garantisini verdi. Güzel bir gelişmede alım tarihinden altı ay içersinde oluşan ölü piksel varsa veya alım tarihi bu duyurunun yapıldığı son altı ay içersinde olsada garanti devam ediyor. Umarız kaliteli monitörler satması ile ünlü Samsung bu garanti kapsamını genişletir ve LCD alacak olanların içini rahatlatır. Bu arada firma satış rakamı olarak rakiplerinin sadece %1,6 önünde olmasına rağmen hasılatta %23 gibi bir fark ile başarısını ispatladı.

1 Milyon bozuk ya da tekrar adlandırılmış Amd işlemcisi piyasaya sokuldu

Tayvan'da yapılan bir operasyon ile operasyon anında 60.000 bozuk olduğu için imha edilmiş olması gereken ama nasıl olduysa kötü niyetli kişilerin eline geçip piyasaya sokulmaya çalışan işlemcilere el konuldu. İşlemcilerin belli standartları tutturamadığı için AMD'nin imha için bekletilen deposundan çalındığı tahmin ediliyor. Aynı sahtekarlık yapan firmanın şimdiye kadar 1 Milyon işlemciyi bazı modifikasyonlar ile tekrar adlandırarak olduğundan daha fazla fiyata sattığıda düşünülüyor. İşlemciler normal Distribütör kanalı ile değil de Gri pazar aracılığı ile Çin ve Almaya gibi ülkelere satıldığı tahmin ediliyor.

Leadtek'de hazır Overclock'cular kervanına katıldı

Dünyanın en çok ekran kartı satan ve ülkemizde de çok tutulan bir marka olan Leadtek nihayet ilk önce Gainward, Asus, BFG ve son olarak Msi'ın katıldığı normalden hızlı ekran kartı saatleri ile ürün çıkarm kervanına katıldı. Nvidia son zamanlarda overclock potansiyeli yüksek grafik çipleri piyasaya sunuyor. Bundan yararlanmak isteyen üreticilerde ürünlerinde bir fark yaratmak için az bir fiyat farkı ile saat hızlarını arttırarak piyasaya sunmaya başladılar. Anlaşılan Nvidia her üreticiye kolay ürün üretme, üst seviye üreticilere ise normalden hızlı ürün üretme şansı tanıyacak kadar rahat durumda. Leadtek'in WinFast PX6600GT TDH Extreme modeli standart 500 Mhz GPU / 1000 Mhz ram hızları yerine 550 Mhz GPU/ 1120 Mhz Ram hızlarında piyasaya sunuluyor. Kart buna rağmen göreceli sessiz bir fanla ve orta derece bir soğutma ile piyasaya sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim