Anlık Bildirim

Koronavirüs salgınından ölenlerin sayısı 37 oldu

Koronavirüs salgını nedeniyle son 24 saatte ülkemizde 3672 test yapıldı ve bu testlerde 293 kişide koronavirüs pozitif sonucu çıktı. Hastalar içerisinde ise 7 kişi daha hayatını kaybetti.

Koronavirüs salgınından ölenlerin sayısı 37 oldu Tam Boyutta Gör

Ülkemizde giderek hız kazanan koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son 24 saatte ülkemizde yapılan testler sonucunda yeni vaka ve ölüm sayılarını paylaştı.

Koronavirüs salgınında 23 Mart son durum

Açıklamalara göre son 24 saatte ülkemizde 3672 test yapıldı ve bu testlerde 293 kişide koronavirüs pozitif sonucu çıktı. Toplam enfekte vaka sayısı 1549’a yükseldi. Bu vakalar içerisinde ölen sayısı ise 7 kişi artarak 37 oldu.

Bakan Koca ölümlerin daha çok 60-91 yaş aralığında toplandığını ifade etmişti. Bununla birlikte iyileşen vakalar da var ve önümüzdeki günlerde kesin tanı sonrasında bu iyileşen vakalar da halkla paylaşılacak.

Sürekli yaşlı hastaların hayatını kaybettiğini belirten Koca bu kez gençlere seslendi ve evlerinde kalmaları gerektiğini belirtti. Semptom göstermese de pozitif olduğunu bilmeden gençlerin salgını yayması zaten dünya çapında sürekli uyarı konusu oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim