Anlık Bildirim

Call of Duty, Last of Us ve God of War geliştiricileri yeni bir stüdyo kurdu: İddialı bir oyun ile geliyorlar

The Last of Us, Call of Duty: Modern Warfare, God of War, Destiny ve daha birçok oyunun eski geliştiricileri That's No Moon isimli yeni bir oyun stüdyosu kurdu.

Last of Us ve God of War geliştiricileri That's No Moon'u kurdu Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasını daha yakından takip eden birçok oyuncu için hikaye tabanlı tek kişilik oyunların daha değerli olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle sektörün artık tamamen online tarafta devam ettiğini düşünürsek bu tarz oyunlar ve stüdyolar çok daha değerli oluyor. Geçtiğimiz saatlerde de bu stüdyoların arasında bir yenisi daha katıldı.

That's No Moon Kuruldu

The Last of Us, Call of Duty: Modern Warfare, God of War, Destiny ve daha birçok oyun üzerinde çalışmış olan geliştiriciler That's No Moon isimli yeni bir oyun stüdyosu kurdu. Stüdyodaki isimler arasında PlayStation Studios'tan tanınan önemli isimler bulunuyor; Michael Mumbauer ve Tina Kowalewski gibi. Ayrıca stüdyo tek oyunculu, üçüncü şahıs ve aksiyon-macera oyunları üzerinde çalışacağını da onayladı. 

Şu anda pek fazla ayrıntı paylaşılmamış olsa da stüdyonun ilk oyunu için hem oynanış hem de hikaye açısından sınırları zorlayacak iddialı bir yapım olduğu söyleniyor. Açıklamalara göre oyunun türü aksiyon macera olacak. Oyunun yaratıcı yönetmenliğini Taylor Kurosaki ve yönetmenliğini de Jacob Minkoff üstlenecek. Bu ikili daha öncesinde Call of Duty: Modern Warfare ve The Last of Us'ta birlikte çalışmıştı. 

Stüdyonun hedefleri arasında 2022 yılında kadar 100 geliştiriciye ulaşmak olduğu ve film-dizi gibi yapımlarla da bir noktada kesişeceği söyleniyor. That's No Moon stüdyosu Smilegate isimli video oyun şirketinden 100 milyon dolarlık da bir yatırım almış durumda. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim