Anlık Bildirim

Sıra tabanlı strateji oyunu Legends of Kingdom Rush, Apple Arcade'e geliyor

Sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Legends of Kingdom Rush, Apple'ın abonelik servisi olan Apple Arcade'e geliyor. Ne yazık ki tarih belli değil.

Legends of Kingdom Rush, Apple Arcade'e geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ironhide Irl'nin yaptığı sıra tabanlı strateji oyunu Legends of Kingdom Rush, Apple Arcade'e geliyor.

Pocket Gamer, Legends of Kingdom Rush'ın Apple Arcade sistemine geleceğini duyurdu ancak ne yazık ki bir tarih paylaşılmadı. Oyunun Apple Arcade sayfasında "Çok Yakında" yazıyor. Bu yüzden bir iki hafta içerisinde gelmesini bekleyebiliriz. 

Oyunun mağaza sayfasını, tanıtım yazısını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Apple Arcade ilk ay için ücretsiz, sonrasında aylık 34,99 TL.

Legends of Kingdom Rush Hakkında

Rogue benzeri unsurlara sahip bu muhteşem RPG oyununda Kingdom Rush'ın ortaçağa ait fantastik dünyasında destansı bir yolculuğa çık!

  • En güçlü Kingdom Rush karakterlerine liderlik et
  • Güçlü şövalye Gerald Işıkarayan veya kurnaz gölge  suikastçısı Asra Hançer gibi 5 Efsanevi Kahraman emirlerini bekliyor.
  • Becerikli orman bekçisi, esnek cüce bombacı veya tehditkar kara şövalye gibi farklı beceri ve güçlere sahip 11 Yoldaş Kahraman, Efsanelerini zafere taşıyacak. 
  • Gittikçe daha da tehlikeli bir hal alan topraklarda ilerledikçe tüm bu fantastik kahramanların kilidini aç.

Stratejik Grid Tabanlı Savaş

Kahramanlarını ve becerilerini savaş taktiklerine en iyi şekilde uyarlamak için onları altıgen tabanlı bir grid üzerinde stratejik olarak hareket ettir. Her savaş için ideal takımını bulana kadar kahramanlarını ve arkadaşlarını değiştir ve eşleştir. 

Kingdom Rush'ın Benzersiz Hikayesini Deneyimle

Yemyeşil ormanlarda, engebeli dağlarda ve harap arazilerde savaş ve 100'den fazla anlatı etkinliğiyle Kingdom Rush evreni hakkında daha fazla bilgi edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim