Anlık Bildirim

LEGO Luigi ile macera başlıyor

LEGO Super Mario ile arkadaşlık yapmaya hazırlanan Luigi karakteri ön siparişe başlıyor. Kendi başlangıç seti ile gelen karakter yavaş yavaş diğer setlerini de getirecek.

LEGO Luigi ön satışta

LEGO Super Mario serisi ile beklenmedik bir başarı yakalayan LEGO, bir yıl aradan sonra yeni bir seriye daha başlıyor. Mario’nun vazgeçilmezi Luigi kendi başlangıç setiyle raflardaki yerini aldı. 

LEGO Luigi maceraya hazır

LEGO Super Mario figürü alt kısmındaki sensörü sayesinde yol üzerindeki barkodları okuyarak Bluetooth bağlantısı olmadan bile çocukların parkuru oynamasını sağlıyor. Göğüs kısmındaki minik ekran pek çok animasyonu sunarken gözleri de ekranlardan oluşuyor. Belirli bir süre içerisinde parkuru bitirmek ve bu esnada da para toplamak şart.

Farklı setlerle çocuklar geniş bir eğlenceye dalabiliyorlar. Setleri birleştirerek dev bir dünya da oluşturmak mümkün. Uygulama üzerinde çocukların kendi fikirlerini paylaştıkları bir sosyal ağ da yer alıyor. 

LEGO Super Mario’nun başarısı kardeşi Luigi’ye de kapıyı araladı. Bu haftadan itibaren LEGO Luigi başlangıç seti raflardaki yerini aldı. Henüz Mario ile nasıl bir etkileşime girecek belli değil ancak yeni güncelleme ile Mario kardeşine seslenmeye başlamıştı. LEGO Luigi başlangıç seti 60$ fiyat etiketine sahip ve ülkemizde de 1 Ağustos itibariyle ön siparişe başlayacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim