Anlık Bildirim

Lenovo Yoga 16s'in ekran özellikleri açıklandı

Lenovo çok yakında Yoga serisi dizüstü bilgisayarlarını yeni bir modelle güncelleyecek. Çinli marka Yoga 16s isimli modelin ekran özelliklerini açığa çıkaran bir paylaşım yaptı.

Lenovo Yoga 16s'in ekran özellikleri açıklandı Tam Boyutta Gör

Lenovo, Yoga serisini yeni bir dizüstü bilgisayarla genişletmeye hazırlanıyor. Çinli marka, detaylı tanıtımı daha sonra yapılacak Yoga 16s isimli modelle ilgili detay vermeye başladı. Cihazın ekran özellikleri açıklandı.

Yayınlanan görsel Lenovo Yoga 16s'in 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip 16 inç ekran taşıyacağını gösteriyor. Panel 120 Hz tazeleme oranı, 500 nit parlaklık ve HDR desteği sunacak. Tüm bunların yanında sRGB renk gamının %100'ünü kapsayacağını belirtelim.

Tanıtım tarihi netleşmedi

Dizüstü bilgisayarın geri kalan özellikleri bilinmiyor. Tanıtım posteri şirketin Weibo hesabında yayınlandı. Lansman tarihi ve fiyat etiketi konusunda da henüz şirket tarafından resmi bir açıklama gelmedi.

Yoga 16s'in daha önce önce piyasaya sürülen Yoga 13s'e benzer konfigürasyonda sunulması bekleniyor. Dizüstü bilgisayar ince metal kasa, Wi-Fi 6, AMD Ryzen 5000 serisi APU ve Windows 11 işletim sistemi ile karşımıza çıkabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim