Anlık Bildirim

LG entegre DVD yazıcılı ağ deopolama sistemini tanıttı

LG entegre DVD yazıcılı ağ deopolama sistemini tanıttı

Elektronik dünyasının hemen her segmentinde zirveye aday ürünler hazırlayan Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, son dönemin popüler akımlarından birisi olan ağ depolama sistemleri için de kolları sıvamış durumda. Bilgisayarlar arasındaki içerik alış veriişini oldukça basite indirgeyen ve son kullanıcılardan kurumsal ihtiyaçlara kadar çok sayıda modelin yer aldığı pazarda LG, liderliğe oynamanın planlarını yapıyor.

Firma satılmakta olan pek çok ağ depolama sürücüsünden (NAS) farklı olarak entegre DVD sürücüsüne sahip yeni modelini duyurdu. N2R1 kod adını taşıyan çift sürücülü yeni NAS sistemi, 1TB ve 2TB olmak üzere iki farklı kapasite seçeneği ile anons edilirken, kullanıcıların entegre DVD sürücüsü sayesinde sistemdeki tüm içeriğin optik sürücüye taşınabilmesine de olanak tanıyabiliyor.

WiFi ve USB desteği sunan ayrıca iTunes ile uyumlu olan entegre sürücülü ağ depolama sistemi, Windows, Linux ve Mac altında uyum sorunu olmaksızın kullanılabiliyor.

Kompakt yapıya ve şık bir tasarıma sahip olan LG N2R1'nin 1TB'lık versiyonu 299$, 2TB'lık versiyonu ise 399$ seviyesinden yurt dışında kullanıma sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12068 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2tb, lg ve nas
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim