Anlık Bildirim

Sherlock'a benzeyen dizi Luther'ın filmi geliyor: Çekimler yakında başlayacak

BBC'nin Sherlock tarzındaki dedektiflik dizisi Luther'ın altıncı sezonu yerine filmi geliyor. Son sezon yönetmeni ekibe dönüyor ve çekimler bu yıl başlayacak.

Luther dizisinin filmi geliyor Tam Boyutta Gör

2010 yılında başlayan ve 2019 yılında beşinci sezonu yayınlanan Luther dizisinin geleceği bir süredir bilinmiyordu ancak geçtiğimiz aylarda altıncı sezon yerine bir filmin geleceği açıklanmıştı. Şimdi de bu filmden yeni bilgiler paylaşıldı.

Luther Filminin Çekimleri Sonbaharda Başlıyor

Geçtiğimiz saatlerde Collider'in yaptığı habere göre bir süredir filmi için çabalanan Luther'da işler yolunda gitmeye başladı. Son açıklamaya göre Luther filinin yönetmenliğini, dizinin beşinci sezonunu da yöneten Jamie Payne üstlenecek. Netflix ve BBC'de yayınlanacak olan filmin çekimlerinin de bu sonbaharda başlaması bekleniyor. 

Ne yazık ki şu an için başka bir detay bilinmiyor filmle ilgili. Luther dizisi, filmde de başrol olan Idris Elba'nın oynadığı Luther karakterine odaklanıyor. Dedektif olan John Luther, Sherlock benzeri bir zekaya sahip ancak çok daha asık suratlı diyebiliriz. Dizide temelde bir dedektiflik dizisi ancak daha dram ağırlıklı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim