Anlık Bildirim

Macera oyunu 60 Seconds! Reatomized, 25 Mayıs'ta mobil cihazlara geliyor

Karanlık bir komediye sahip olan macera oyunu 60 Seconds! Reatomized, 25 Mayıs'ta Android ve iOS cihazlar için çıkış yapacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Macera oyunu 60 Seconds! Reatomized, 25 Mayıs'ta mobil cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Robot Gentleman'ın yaptığı 60 Seconds! Reatomized'ın mobil cihazlar için çıkış tarihi açıklandı.

60 Seconds! Reatomized, 25 Mayıs'ta iOS ve Android cihazlar için App Store ve Android için çıkış yapacak. Oyunun App Store fiyatı 36,99 TL, Google Play fiyatı belli değil. Oyunun fragmanını, tanıtım yazısını ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

60 Seconds! Reatomized Hakkında

Klasik atomik macera 60 Seconds! Reatomized'ın bu yeni, iyileştirilmiş sürümünde Dolores, Ted, Mary Jane ve Timmy tekrar nükleer kıyamet ile karşı karşıyalar. Oyunda artık yüksek çözünürlüklü görsel desteği, yenilenmiş 2D grafikler ve el çizimi 3D dokular, yeni etkileşimli menü, iyileştirilmiş arayüz sistemi, teknik yenilikler ve tabii ki... yeni içerikler var!

  • Hayatta Kalma Mücadeleleri! Farklı senaryolar etrafında dönen bir hikaye ile nükleer çölden kaçmak için!
  • Nükleer çölden gösterişli bir şekilde kaçabilir misin?
  • McDoodle aile üyeleri arasında daha fazla hikaye ve çılgın etkileşimler!
  • Yeni sesler, çizimler ve açılabilir görsel içerikler ile nükleer sığınağına biraz renk kat!
  • Yeni başarılar

Çarpışmaya sadece 60 saniye var ve evin içinde çılgınca bir koşuşturmaya başlayarak aileni ve faydalı kaynakları araman gerekiyor. Her şey sana karşı olacak; zaman, kendi mobilyaların, her oynadığında değişen ev... Ayrıca çok önemli bir karar vermen lazım: Yanına neleri alacak ve kimleri geride bırakacaksın?

Nükleer sığınağa zamanında ve canlı ulaşmak sadece başlangıç. Yanına aldığın kaynaklar ve kurtardığın kişiler hayatta kalma mücadelende hayati bir rol oynayacak. Her hayatta kalma mücadelesi farklı bir hikaye olacak, her gün yaşayacağın beklenmedik olaylar seni şaşırtacak. Tüm bu hikayeler mutlu sonla bitecek mi? Bu sana bağlı. Gıdayı ve suyu paylaştır, kaynaklarını en iyi şekilde kullan, zor kararlar ver ve hatta nükleer çölde keşfe çık.

60 Seconds! Reatomized 60 Seconds! Reatomized 60 Seconds! Reatomized 60 Seconds! Reatomized Games $3.99 715,6 MB

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.RobotGentleman.game60SecondsReatomized

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim