Anlık Bildirim

Marshall Minor III tam kablosuz kulaklık tanıtıldı

Marshall Minor III kablosuz kulaklık modeli biraz daha maliyete odaklanıyor. 12mm sürücüler, ikonik dış tasarım, dokunmatik yüzeyler ve uzun kullanım süreleri mevcut.

Marshal Minor III tanıtıldı Tam Boyutta Gör

İlk aktif gürültü engelleme özellikli kablosuz kulaklığını tanıtan Marshall markasının bir de rekabete oynayacak ikinci bir duyurusu daha vardı. Marshal Minor III biraz daha alt seviyeye yöneliyor. 

Marshall Minor III özellikleri ve fiyatı

Marshall Minor III tam kablosuz kulaklık modeli 12mm özelleştirilmiş dinamik sürücüler kullanıyor ve firmanın gelişmiş yazılımlarını barındırıyor. Dış tasarım geleneksel modellere daha çok benziyor ve dokunmatik yüzey her iki parçadan da kontrol edilebiliyor. 

IPX4 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı olan kulaklık tek mikrofon ile görüşmelerde berrak ses kalitesi sağlıyor. Bluetooth 5.2 ile hızlı bir şekilde eşleşme gerçekleşiyor ve daha uzun mesafelerde kullanılabiliyor. 

Tek şarj ile 5 saate kadar kullanılabilen kulaklık kablosuz şarjlı kutusu ile bu süreyi 25 saate çıkarıyor. 15 dakikalık şarj ile 1.5 saat kullanım süresi kazanılıyor. Tam şarj ise 1.5 saat sürüyor. Marshall Minor III modeli 129 Avro fiyat etiketine sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim