Anlık Bildirim

Ptt’den Zoom’a rakip uygulama: PttJeton

Ptt, video konferans uygulaması PttJeton'u kullanıma sundu. PttJeton, web üzerinden güvenli görüşme imkanı sunuyor. PttJeton'un özellikleri haberimizde.

PttJeton nedir? Tam Boyutta Gör

Pandemi dönemi boyunca görüntülü görüşme ve video konferans uygulamalarına talep rekor oranda arttı. Türkiye’deki kullanıcılar video konferans uygulaması olarak Zoom, Teams ve Discord’u tercih ediyor. PTT, bu uygulamalara alternatif yerli bir uygulama geliştirdi PttJeton ismindeki uygulama yalnızca kurumsal firmaların kullanımına sunulacak..

Ptt Teknoloji yazılım ekibi tarafından açık kaynak tabanlı olarak geliştirildi. Jitsi isimli video konferans uygulamasının kaynak kodları kullanıldı. Apache 2.0 lisansı alındı.

PttJeton ilk olarak Ptt A.Ş. ve Ptt iştiraki şirketlerde kullanılmaya başlandı. Önümüzdeki günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı diğer kuruluşlarda kullanılacak. Ardından kurumsal firmaların kullanımına açılacak. Kurumsal firmalar, PttJeton’u test etmek için ücretsiz demo talep edebilir. Kişisel kullanıma yönelik p

PttJeton nedir? Tam Boyutta Gör

Platforma web üzerinden erişilebiliyor. Herhangi bir mobil uygulaması bulunmuyor. Görüşmeler uçtan uca güvenli bir şekilde aktarılıyor. Ses HD kalitede iletiliyor. Katılımcılar görüntülü, sesli veya yazılı olarak sohbet edebiliyor. Dilerse ekranını paylaşabiliyor. PttJeton'un logosu, PTT’nin klasik jetonunundan esintiler taşıyor.

PttJeton ile dilerseniz kurum çalışanları haricindeki kişilerin de toplantınıza katılmasını sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca herkese açık webinar etkinlikleri düzenlenebiliyor. Uygulamanın kullanım koşullarında kullanıcının en az 18 yaşında olması gerektiği belirtiliyor. Bu nedenle ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim amacıyla kullanılamayacak.

PttJeton’a https://pttjeton.com/app adresinden erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8335 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, ptt ve
2 etiket daha pttjeton Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim