Anlık Bildirim

Gelecek nesil Apple TV 4K desteğine sahip olmayabilir

Haziran ayında Apple'ın WWDC etkinliğinde tanıtılması beklenen yeni nesil Apple TV'ye ait detaylar gün geçtikçe artıyor. Daha önceki raporlarda Siri desteği ve çevrimiçi TV izleme özelliğinin getirileceği belirtilen Apple TV ilgili Apple'a yakın bir kaynaktan gelen bilgilere göre yeni nesilde 4K görüntü desteğini getirmemesi bekleniyor.
Gelecek nesil Apple TV 4K desteğine sahip olmayabilir
 
4K yerine 1080p çözünürlükte yayınları görüntüleyeceği belirtilen cihazda bu durumun arkasında içerik yetersizliği ve 4K görüntünün yaptığı ekstra veri trafiği yükü gibi nedenlerin olabileceği belirtiliyor. İşin kullanıcı tarafına baktığımız zaman 4K TVlerin halen daha yaygın kullanımda olmadığı ve 4K yayın için yeterince stabil ve güçlü internet altyapısının yaygın olmadığını da göz önüne alırsak 4K desteği eksikliğinin çok da aranan bir özellik olmayacağı tahmin edilebilir.
 
Gelecek nesil Apple TV 4K desteğine sahip olmayabilir
Daha önceki raporlarda belirtildiği üzere Apple TV'de iPhone 6'da da yer alan A8 yongasetinin yer alacağını ve bu yongasetinin 4K görüntü kapasitesine sahip olduğunu göz önüne alırsak Apple'ın gerekli durumda bir güncelleme yardımıyla 4K özelliğini Apple TV'ye kazandırabileceğini de bekleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim