Anlık Bildirim

Meizu Watch'un görüntüleri ortaya çıktı: eSIM desteğiyle geliyor

Çinli teknoloji devi Meizu ilk akıllı saatini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yüksek kaliteli basın görselleri yayınlanan Meizu Watch'un eSIM desteğine sahip olacağı ortaya çıktı.

Meizu Watch'un görüntüleri ortaya çıktı: eSIM desteğiyle geliyor Tam Boyutta Gör

Meizu'nun ilk akıllı saatini piyasaya sürmeye hazırlandığını uzunca bir süredir biliyoruz. Ocak ayında cihazın tasarımını açığa çıkaran patent görselleri yayınlanmıştı. Bu kez daha da heyecan verici detaylara sahibiz.

Çinli duyumcu Digital Chat Station, Meizu Watch'un yüksek kaliteli basın görsellerini paylaştı. Akıllı saat dört kenarı kavisli camıyla dikkat çekiyor. Dikdörtgen kasa ile karşımıza çıkacak Meizu Watch'un sağ tarafında tek bir kontrol tuşu var.

Meizu Watch'un görüntüleri ortaya çıktı: eSIM desteğiyle geliyor Tam Boyutta Gör

eSIM desteği sunacak

Gelen bilgilere göre akıllı saat Flyme for Watch işletim sistemini temel alacak. Ürün yazılımı, akıllı saat sahiplerinin üçüncü taraf uygulamaları indirmesine izin verecek. Tüm detaylar bununla sınırlı değil.

Meizu Watch'un eSIM yani gömülü SIM desteğiyle geleceği ortaya çıktı. Bu sayede cihaz, akıllı telefondan bağımsız olarak arama yapma ve mesaj gönderme özelliğine sahip olacak. Akıllı saatin çıkış tarihi ve fiyat etiketi hala belirsizliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim