Anlık Bildirim

Simülasyon bulmaca oyunu MergeCrafter, Android cihazlar için çıktı

Bulmaca simülasyon ögelerinin birleştirildiği MergeCrafter isimli mobil oyun, Android cihazlar için çıkışını yaptı. iOS cihazlar için ise ön siparişe açıldı.

MergeCrafter, Android cihazlar için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Fiveamp LLC'nin yaptığıbulmaca simülasyon oyunu MergeCrafter, Android cihazlar için çıkışını yaptı. iOS sahipleri ise ön kayıt yaptırabilir.

MergeCrafter, klasikleşmiş üçlü eşleştirme sistemi ile simülasyon türünü birleştiren bir yapım. Aynı zamanda oyun, piksel sanatı ile yaratılmış bir evrene sahip. Oyunun aşağıdaki videosunu izleyerek oynanış anlamında daha fazla fikir elde ebeilirsiniz. 

MergeCrafter şu anda Android cihazlar için Google Play'de ücretsiz olarak erişilebilir durumda. Oyunun iOS sayfası da açılmış durumda ancak ne yazık ki henüz çıkışını yapmadı. Oyun iOS cihazlar için 1 Temmuz'da çıkışını yapacak. Oyunun fragmanını ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

MergeCrafter Magic Merge World MergeCrafter Magic Merge World MergeCrafter Magic Merge World MergeCrafter Magic Merge World Fiveamp Simülasyon Ücretsiz

MergeCrafter: 3D Mining Merge MergeCrafter: 3D Mining Merge MergeCrafter: 3D Mining Merge MergeCrafter: 3D Mining Merge Games Ücretsiz 287 MB

MergeCrafter Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim