Anlık Bildirim

Microsoft Zune HD, 220$'dan başlayan fiyatlarla 8 Eylül'de satışa sunuluyor

Microsoft Zune HD, 220$'dan başlayan fiyatlarla 8 Eylül'de satışa sunuluyor

Nvidia'nın grafik özellikleri ve video oynatım yetenekleriyle öne çıkan düşük güç tüketimli yeni nesil mobil platformunu temel alan ilk medya oynatıcılarından birisi olacak Microsoft Zune HD için geri sayım başladı. İlk jenerasyon Zune medya oynatıcısı ile önemli bir başarı elde eden Microsoft, iPhone'u geride bırakma hedeflerini ise gerçekleştirememişti. Ancak firma Zune HD olarak isimlendirilen yeni nesil Zune ile daha iddialı geliyor. Daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi 3.3-inç boyutunda, dokunmatik kontrollü OLED ekrana (480x272 piksel çözünürlüğünde) sahip olan yeni medya oynatıcısı aynı zamanda WiFi ve HD radyo alıcısı gibi çok sayıda özelliği de bünyesinde barındırıyor.

Eylül ayında lanse edileceği uzunca bir süredir konuşulan Zune HD, Amerika'nın en büyük elektronik marketi zincirlerinden birisi olan Best Buy'ın listelerinde gün ışığına çıktı.Gelen bilgilere göre Microsoft, Zune HD ile performansın yanında fiyat mücadelesine de girecek gibi görünüyor. Best Buy cephesinden elde edilen bilglere göre Zune HD'nin 16GB kapasiteli modeli 220$'a, 32GB kapasiteli modeli ise 290$ seviyesinden lanse edilebilir. Apple cephesindeki fiyatlara bakıldığında ise 8GB'lık iPod Touch modelinin 229$, 16GB kapasiteli modelin ise 299$ olduğu görülüyor.

Best Buy liste bilgilerine göre 8 Eylül'de satışa sunulacağı bildirilen Zune HD ile iPod Touch sıkı bir mücadeleye tutuşacak gibi görünüyor zira aynı tarihlerde Apple'ın da güncellenmiş iPod Touch modelini tanıtması bekleniyor.

Microsoft Zune HD, 220$'dan başlayan fiyatlarla 8 Eylül'de satışa sunuluyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11030 kez okundu.
10 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, nvidia tegra ve 16gb
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim