Anlık Bildirim

Microsoft'tan: Bilgisayarınızı Koruyun!!! - 1 yıllık ücretsiz eTrust EZ Armor Security Suite

Microsoft "Bilgisayarınızı Koruyun!!!" başlığı altında tüm kullanıcılarını Internet'ten gelebilecek saldırılara karşı güvenlik önlemleri almaya çağırıyor.

Bu amaçla Türkçe dahil pek çok dilde hazırlanan "Bilgisayarınızı 3 adımda güvenli hale getirin" kılavuzu haricinde firma, Computer Associates ile işbirliği yaparak kullanıcılarına 1 yıl boyunca ücretsiz eTrust EZ Armor Security Suite adlı antivirüs ve firewall'dan oluşan yaklaşık 50$ değerindeki ürünü bu hareketin içine dahil etti.

Computer Associates  eTrust EZ Armor Security Suite 2004 yılının 6.ayının sonuna kadar ücretsiz indirilebilecek ve 1 yıl boyunca tüm virüs güncellemeleri vb. ücretsiz olacak.

Hem antivirüs hem de firewall içeren ürün günlük güncellemelerle beraber sisteminizi pek çok saldırı çeşidine karşı koruyabilecek.

Eğer hali hazırda Panda, Symantec, Trend Micro, Kaspersky, vb. firmaların ürünlerinden ya da ücretsiz çözümlerden birini kullanmıyorsanız tercihen ücretli olmak üzere güvenliğiniz için antivirüs ve firewall yazılımı edinin. Ülkemizde yavaş yavaş dağıtılmaya başlanan ADSL portları ile gün geçtikçe daha çok bilgisayar internet'e açıldığından büyük salgınlar yaşanmadan sizde önleminizi mutlaka alın !

» Microsoft "Bilgisayarınızı 3 adımda güvenli hale getirin" kılavuzu için tıklayın !

» CA eTrust EZ Armor Security Suite 1 yıl ücretsiz antivirüs ve firewall yazılımı için tıklayın ! Program 18 MB büyüklüğünde ve kişisel bazı bilgileri içeren bilgi formunu doldurmanızı takiben belirttiğiniz e-posta adresine gelecek olan e-posta içindeki bilgiler ile kolayca indirilebilmektedir !

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim