Anlık Bildirim

Uber'e bir darbe de ABD'den geldi; 1 yıl boyunca yeni lisans yok

New York Şehir Konseyi'nin oylamasıyla kabul gören yeni tasarı Uber ve benzeri uygulamalara kısıtlama getiriyor. Şehir içinde faaliyet göstermek isteyen yeni araçlara 1 yıl boyunca lisans verilmeyecek

Uber'e bir darbe de ABD'den geldi; 1 yıl boyunca yeni lisans yok Tam Boyutta Gör
 

Türkiye’de durumu belirsizliğini koruyan ve kesilen cezalara her gün yenileri eklenen Uber’e bir kötü haber de ABD’den geldi. New York Şehir Konseyi’nin bugün yaptığı yasa tasarısı oylamasından sonra Uber ve benzeri şirketlere yeni kısıtlamalar getirileceği duyuruldu.

New York'ta 1 yıl boyunca yeni lisans verilmeyecek

Konseyden yapılan açıklamada yeni yasa tasarısı ile birlikte Uber ve benzeri uygulamaların New York şehri içerisinde faaliyet göstermek isteyen yeni araçlarına ve sürücülerine 1 yıl boyunca lisans verilmeyeceği bildirildi. Bu 1 yıl içinde şehirdeki trafik yoğunluğuyla beraber Uber ve benzeri uygulamaların faaliyetlerinin de mercek altına alınacağı ifade edildi.

New York Şehir Konseyi ayrıca yeni tasarıyla birlikte Uber ve sarı taksi sürücüleri için asgari ücret belirlendiğini dile getirdi. Sarı taksiler için zafer olarak görülen tasarının önümüzdeki haftalarda yürürlüğe girmesi bekleniyor. Ülkemizde yapılan denetimlerde ise Uber araçlarına araç başına 3 bin liraya varan cezalar kesiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2444 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uber para cezası, uber kısıtlama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim