Anlık Bildirim

MSI 875P Neo-FIS2R anakart incelemesi

MSI 875P Neo-FIS2R anakart MSI'ın pek çok yeni özelliği ilk defa sunduğu önemli bir atılım. Örneğin CoreCell; Speedster, BuzzFree, PowerPro ve LifePro adındaki özellikleriyle OC'dan sese (fan hızlarını kontrol ederek), düşük enerji tüketimine kadar pek çok artıya sahip.

Bunun dışında kart zengin özellikleri ve beraberinde gelen yazılımlara ( http://www.msi.com.tr/html/newsrelease/product_news/2003_0407_6758.htm ) kadar oldukça fazla şey sunuyor.

Kart Intel'in yeni i875P chipsetini taşıyor: Bu chipset direkt olarak yüksek performansa ihtiyacı olan kullanıcıları hedefliyor: ICH5R, SATA 150 RAID, PATA 133/100/66 RAID, Çift Kanal DDR 400, AGP 8X, Gigabit Ethernet, 8 USB 2.0, 3 Firewire çıkışı (VIA VT6306), Entegre 6 kanal AD1980/1985 codec ses, SPDIF bazı önemli özellikler.

MSI 875P Neo-FIS2R anakart incelemesi

Kartta yukarıda bahsettiğimiz yeni CoreCell chipi sayesinde ciddi bir OC potansiyeli olması HardwareZone'un incelemesinde en dikkat çeken noktalardan biri olmuş. FSB 100 MHz'den 500 MHz'e (!) kadar 1 MHz'lik adımlarla yükseltilebiliyor ve BIOS'ta diğer Voltaj ayarları gibi tüm ince ayar seçenekleri bulunuyor.

İş performansa gelince de değişen bir şey yok MSI 875P Neo-FIS2R beklentileri boşa çıkarmamış: benzer özelliklere sahip rakiplerinden burun farkıyla önde. Gerçi bu fark fazla değil ama artık aynı platform üzerinde yapılandırılmış anakartlarda ciddi farklar beklemek pek doğru olmaz.

HardwareZone'un incelemesi oldukça ayrıntılı ve testler haricinde anakarttaki diğer yenilikleri de açıklayan bölümler var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim