Anlık Bildirim

MSI'dan oyunculara özel yeni notebook: GT660

MSI'dan oyunculara özel yeni notebook: GT660

Tayvan merkezli lider donanım üreticilerinden MSI, oyuncular için hazırladığı yeni dizüstü bilgisayarını CeBIT 2010 fuarında tanıtmaya hazırlanıyor. Firma tarafından GT serisi altında hazırlanan ve Desktop Replacement olarak bilinen yüksek performans sınıfına konumlandırılması planlanan GT660 isimli yeni model, Intel platformunu kullanıyor. Tercihe bağlı olarak farklı saat hızlarındaki dört çekirdekli Core i7 işlemcileriyle konfigüre edilebileceği belirtilen GT660'ın, ses sistemi tasarımında sınıfının en iyi çözümü olacağı ve yüksek ses kalitesi sunacağı da MSI'ın iddiaları arasında yer alıyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi oyuncular için hazırlanan MSI GT660'da, ekran kartı olarak Nvidia'nın güncel ürün gamındaki en güçlü grafik mobil grafik çözümü olan GeForce GTX 285M'e yer verildiği belirtiliyor. 12GB'a kadar DDR3 bellek desteği sunması beklenen GT660'ın aynı zamanda MSI tarafından hazırlanan, USB 3.0 destekli ilk dizüstü bilgisayar modellerinden biri olacağı belirtiliyor.

MSI tarafından ilk defa, 2-6 Mart tarihlerinde Hannover, Almanya'da düzenlenecek CeBIT 2010 fuarında tanıtılması beklenen GT660'ın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12074 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dizüstü bilgisayar, Notebook ve msi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim